Vendégházunk

A ház 100 m2-es, nappali + 3 szobás konyhával, 2 fürdőszobával, szaunával. Ideális nagyobb családok, kisebb baráti társaságok fogadására.

A szálláshely 10 főt kényelmesen el tud szállásolni, amelyből 6 fő a hálószobákban, 4 fő pedig a nappaliban kihúzható kanapékon tud aludni. Szükség esetén a mellettünk elhelyezkedő házban még 8 főt el tudunk szállásolni, így összesen akár 18 fő fogadására is képesek vagyunk.

A nappaliban a TV (HBO Max is elérhető) mellett található a ház lelke, a cserépkályha, amely hűvös estéken nagyon hangulatos és jó meleget tud adni.

csodálatos kilátás

a mátrai hegyekre

A galériából 2 hálószoba és egy erkély nyílik. Az egyik hálószobából és az erkélyről csodálatos kilátás nyílik a mátrai hegyekre, illetve tiszta időben Hatvanig is ellátni.

A másik hálószobában kihúzható ágyon tudnak vendégeink aludni, illetve ide bekészítettünk társasjátékokat minden korosztály számára.

A földszinti kis szobából is csodálatos kilátás nyílik a kertre és a környező hegyekre. Vendégeink kihúzható ágyon tudnak pihenni, illetve itt található egy íróasztal is arra az esetre, ha a tartózkodás során szükséges dolgozni/tanulni. A ház egész területén elérhető a Wifi.

A földszinten található még egy fürdőszoba tusolóval, illetve egy különálló WC.

Az alsó szinten található a nagy konyha, amely teljesen felszerelt edényekkel, fűszerekkel, hűtővel, fagyasztóval. Innen nyílik a tágas fürdőszoba, ahol szauna, tusoló, WC és mosógép található.

Az alsó szintről tudunk a kertbe kimenni, ahol találjuk a dézsafürdőt és bográcsolásra/szalonna sütésre is lehetőség van. Havazás esetén a kertben is lehet szánkózni.

Maximálisan felszerelt, kényelmes, tiszta szálláshely. Jót pihentünk a gyerekekkel. Minden családnak ajánlom.

Tóth Evelin

miért válassza a

molnárkalács vendégházat

Jól felszerelt

Csendes

dézsafürdő

közel a természet

babzsák

szánkópálya és sípálya